Sorry beliebeeeers

Sorry att jag inte bloggar.... Nicole bloggar inte längre här och jag är tillbaka den 4 kanske ;) Måste hitta en ny... eller någon av er kanske vill maila till [email protected] då.

One time Remix!

U Smile Fan Video

Bilder från konsären Auburn Hills







Live concert 15 augusti

Justin Bieber as Spokesperson for ProActiv

Justin bieber Best new Artist :D


Justin poserar med en ikon Moonman Trophy (MVA kampanj i tryck)
Justin Bieber är nominerade för första gången på MTV Video Music Awards som bästa nya artist för sin "Baby" video. JB nyligen även stjärnor i en ny video promo för VMAs, som är satt till debut måndag vid 10 pm ET.

Justin kommer att kämpa bucklan mot Broken Bells, Ke $ ha, Jason Derulo och Nicki Minaj i sina bästa nya artist kategorin.

Låt oss hoppas att han ska vinna det här

Justin Bieber Lands Cover Of World Almanac For Kids!


Justin Bieber reser sig nära och personlig med kameran i denna nya skott från hans kommande musikvideon till "U Smile".

Den 16-årige musikern filmade VID med regissören Alfredo Flores under sin 2010 nordamerikanska Tour och kommer att slå etern under de kommande veckorna.

Vid sidan Olympian Yu-Na Kim och Superbowl champ Drew Brees, Justin har landat på omslaget till "The World Almanac för barn 2011? - På stativ i morgon!

Justin delade om att vara på omslaget, "Detta är en fantastisk ära. Bara en av de saker du ut och säga ... NO WAY! Jag delar den med fansen ... återigen de hjälper mig leva min dröm. "

Lose Yourself (Eminem Cover) – Justin Bieber Live!!!

Justin Bieber´s MVas promo

Justin Bieber´s MVas promo

Pettie mallate´s school year Book picture

Justin Bieber donerar till Nashville översvämningsbistånd





Justin Bieber talar på en presskonferens strax före sin konsert på Bridgestone Arena i Nashville, Tenn, på onsdag eftermiddag (augusti 11).

Den 16-årige musikern tillkännagavs under konferensen att för varje biljettköp för utsålda showen, kommer $ 1,06 gå till Nashville översvämningsbistånd. En $ 32.000 kontrollera gick direkt till gemenskapen Stiftelsen för Middle Tennessee.

Justin delad, "Jag är verkligen glad att vara här och hjälpa till, något som är väldigt viktigt för mig. Musik har varit tillsammans i mitt liv så länge jag kan minnas. "

Justin bieber ´´Jag vill ha en tjej´´



Justin Bieber vill uppdatera en flicka. Han berättade för News of The World: "Jag är singel men det är inte ett val. Jag vill hitta en tjej. Men jag tänker inte hittills någon som bara kommer att tycka om mig för min berömmelse. Skulle han dagen ett fan?

"Det beror bara, jag antar att jag vill, ja. Tjejer som jag har den har gillat min musik. Men du ser en hel del kändisar dejta andra kändisar. De får vad du går igenom. Men jag skulle definitivt datum någon som inte var känd.

Du har just att hitta den rätta. Och när jag hittar en jag ska datum henne förstås. Men det är svårt eftersom jag reser. Cheryl Cole är min typ. Hon är riktigt het. Om jag var äldre skulle vi datum. Jag är alldeles för ung. Det suger. "

Justin Bieber ger sin autograf till Burger king

Justin Bieber Playing Ping Pong Backstage Hartford, CT 06/23/2010

Vinn två biljetter till Justin Bieber i NYC Den 31 augusti?



Why are you Justin Bieber’s Biggest Fan?

 



Varför är du Justin Bieber största fan?
Skapa ett original fläkt video som förklarar varför du är hans största fan och vinn en chans att se honom live i New York på 2010/8/31 med Hyatt Hotel Semester!.

När du skapar en video av varför du är Justin Bieber största fan gå till Fantourage.com och ladda upp videon. Hur lätt är det?!. Så se till att du gör din video och vinn två biljetter till Justin bor i New York City!.

Skrivet av :Sanni

Bakom kulisserna-bilder på "U Smile" Music Videon..






Skrivet av:Sandra

No!

hej hej jag kommer inte kunna blogga nu i 1 vecka ska bo vid havet i 1  vecka :D Så Nicole blir ensam...
Ha det bra (L)

Skrivet av :Sanni

prank!

16-åringen busringde musik stjärnan efter att ha stulit hans nummer från hans manager Scooters telefon. 

Scooter sa: "Han sa typ 'Pappa, varför älskar du inte mig?' Akon blev verkligen skit rädd!"

Justin blev senare tillfrågad om hans telefon tricks av ett fan på twitter och erkände att busringa personer är en av hans favorit saker.

Han twittrade "Skämtaru såklart jag gör!! Jag prank (skämtar?) med alla!! Ingen är säker :D (sic)"

Han sa till New York magazine: "Det är verkligen otroligt för mig att jag har så fantastiska fans. Men, samtidigt jag menar. Jag är klaustrofobisk, väldigt dåligt. Jag gillar inte att bli instängd. "
Trots hans kommentarer, vill sångerskan gärna bo i närheten av hans beundrare, särskilt hans kvinnliga fans.

Han twittrade: "Hej tjejer... jag tycker vi borde träffas snart... alla... tillsammans... oftare. ;) (sic)"

källa:bieberfever.se

Allie & Shvatlana fight over Justin Bieber.... Sort of



Skrivet av:Sanni

Biebers video störst på youtube!

Justin Bieber har med videon till sin singel 'Baby' nu gått om Lady Gagas 'BAd Romance' i antal visningar på youtube och är därmed innehavaren av den populäraste youtubevidoen någonsin.

16-åriga Justins video har lockat till sig över 250 miljoner klick och puttar ner Gagas video som enbart kan skryta med 247,6 miljoner visningar på andra plats. 

Justin tackar sina fans och alal som bidragit till videons framgång på hans twitter där han säger: "Vill bara säga att @ladygaga är en otrolig artist som jag har djup respekt för. Och hennes video är otrolig." 

Vilken video tycker du är bäst? Biebers eller Gagas? Skriv en kommentar och berätta!
källa:mtv.se

AV: NICOLE♥

Justin Bieber på (My world 2,0) Fans, och hans framtid




Just nu finns ingen tonåring sångerska ett varmare stjärna än Justin Bieber.
Från en två dagars stint på ^ ^ The View, ^ ^ att en kommande Nordamerika turné, Biebermania-är att ett ord än? tog på.
Dagen innan hans nya album (My World 2,0) träffar butiker och lanseringen av sin nya webbplats, det 16 år gamla Bieber talade med Speakeasy om hans galna fans, rapp och hur han hanterar alla skämt om honom.

Speakeasy: Du verkar alltid för att göra en hel del R & B omfattar. Vad är det med den genre som du dras mot?
Justin Bieber: Att växa upp, det var bara något jag ville lyssna på, ett knä som Boyz 2 Men. Jag gillar Ne-Yo är så sjuk, På grund, Michael Jackson (Dirty Diana),

Någon i din iPod Justin Bieber fans kanske inte förvänta sig?
Jag gillar en hel del klassisk rock. Jag gillar Led Zeppelin. Jag tror att de är ett riktigt bra band. Jag gillar en hel del klassisk rock, Beatles, AC / DC, sånt.

Nät du väljer scenshow. då börjar det att bryta sig in i dans-filmer och införliva en del koreografi. Har det varit svårt för dig?
Det har varit lite svårt. Jag ville dansa hela mitt liv, är det slags något jag lärt mig. Men det tar ett glosor lite av vokal träning och sånt för att hålla rösten i schack fram till slutet av turen september fjärde.

Vilken är din favorit låt att utföra på albumet?
Min favorit låt på albumet göra är Baby

Ludacris är en gäst rappare på (Baby), men när du framförer låten live, du rappar hans del. Gillar du att göra det och gör det för du vill ta ett knivhugg i rappen själv?
Jag har bara roligt med den. Luda är hysteriskt rolig, kul att arbeta med, och jag har inte alltid honom där. så jag bara gör det själv. Jag äger den. Jag har kul med att rappa, det är bara kul sak att göra.

Hur fick du Drake vara med i Baby video?
Vi träffades på hotellet vi bodde på dagen innan Grammys. Han är från Kanada också så han ville visa lite stöd.

När du gjorde nyinspelningen av (We are the world), du lede bort låten, med Lionel Richie av en del. Visste du att det skulle hända?
Vi var i den där, och vi Viste inte vad som skulle hända. De gjorde det sista minuten. Lionel var som (jag tycker du ska sjunga min del. (Jag betsämde mig att göra det och det var ett mycket roligt. Jag skulle verkligen vilja jobba med Lionel (igen). Han skulle vara roligt att arbeta med.

Många skämt är om dig. Hur hanterar du att vara en slutkläm har du hört ett skämt om som faktiskt fick dig att skratta?
Det var en sketch på Funny Or Die om mig som var hysterisk. Folk skämtar om mig och det är alltid roligt att skratta åt sig själv. Det coolaste sak om Justin Timberlake är han kan skratta åt sig själv.

Vad är det sjukaste du har sett fans får man uppmärksamhet?
Jag har sett tjejer som flasha mig innan, det har hänt ett par gånger. Det är lite galet att flickor skulle göra det för att få min uppmärksamhet. När vi är jogga, flickor jaga oss!. De kommer bara göra något för att få min uppmärksamhet.

Skrivet av:Sanni

Tom Brady ser ut som Justin bieber ?




Tom Brady, en amerikansk quarterback för New England Patriots i National Footboll League, dök upp till Lakers match igår, och han är helt sportig "den Bieber frisyren.

Tom Brady börjar se mer och mer ut som Justin Bieber varje dag. Nyligen var han såg i NBA-slutspelet med hår som ser nästan exakt ut som den stil som bärs av Justin. Det var långt, raggigt, tungt och kammande åt sidan, precis som Bieber's är.

Tom Brady anses allmänt vara en av de vackraste männen i NFL, verkar vara att kopiera frisyr av Justin Bieber, som blivit berömd för sina göra. Kanske frisyr ser lite för ung för någon som är Brady ålder, men han hade det bra när han var på NBA-finalen

Skrivet av:Sanni

Justin Bieber baby (Dienamickz remix)



Skrvet av:Sani
RSS 2.0